Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Mark Roossien - Maandag 16 Augustus 2024

    De Perfecte Samenstelling: Kooiladders op maat

    Ontdek de veelzijdige wereld van kooiladders bij Ladder.nl

    Of je nu op zoek bent naar kooiladders van aluminium, staal, roestvast staal, kunststof, blank aluminium, geanodiseerd aluminium, staal verzinkt, roestvast staal, of zelfs kooiladders met poedercoating in een kleur die bij de huisstijl van je bedrijf past, wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Deze kooiladders voldoen aan de Nederlandse norm NEN 14122 en zijn ontworpen om je veilig en gemakkelijk naar plekken op hoogte te brengen waar traditionele trappen geen optie zijn, en zelfs om je van een buitengevel naar het dak te leiden.

    Lichtgewicht krachtpatsers: Aluminium kooiladders
    Aluminium kooiladders zijn bijzonder populair vanwege hun lichtgewicht eigenschappen gecombineerd met ongekende sterkte. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en duurzaam voor langdurig gebruik. Bovendien worden ze vervaardigd met behulp van een felstechniek, waardoor we verschillende profielen kunnen creëren om ervoor te zorgen dat de stijlen niet scherp zijn en de sporten een antislipoppervlak hebben. Dankzij een zorgvuldige felsbewerking bij de bevestiging van sporten en stijlen ontstaat een sterke en robuuste ladder.

    Kracht en betrouwbaarheid: Stalen kooiladders, duurzaam gelast
    Stalen kooiladders zijn de ideale keuze voor situaties waarin robuustheid van het grootste belang is. Ze bieden niet alleen indrukwekkende sterkte, maar ook langdurige betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Deze kooiladders zijn voorzien van antislip sporten en een stevige kooiconstructie, waardoor je veilig en zelfverzekerd kunt klimmen, zelfs op grote hoogtes.

    Flexibel en standaard: Onze kooiladders van Roossien
    Bij Ladder.nl werken we met de kooiladders van Roossien, die zijn samengesteld uit standaardonderdelen. Dit biedt ons de flexibiliteit om kooiladders te leveren in verschillende lengtes, terwijl we nog steeds profiteren van de voordelen van gestandaardiseerde producten die in grotere hoeveelheden worden geproduceerd. Onze kooiladders zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes van ladderdelen: 7, 10 en 13 sporten. Deze kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld met ladderboomverbinders.

    Veiligheid staat voorop: Accessoires voor kooiladders
    Veiligheid is van het grootste belang bij Ladder.nl. Daarom bieden we verschillende accessoires om veilig van de kooiladder af te stappen. Onze uitstaptrede zorgt ervoor dat je niet tussen de muur en het ladderdeel kunt vallen en wordt stevig aan de ladderboom bevestigd. Als extra bescherming tijdens het uitstappen bieden we uitstaphulpen of uitstaporen aan, waaraan de kooiladder kan worden bevestigd. Zo heb je nog steeds een beschermende kooi om je heen terwijl je afstapt. Voor grotere afstappen of ongeschikte dakranden is er ons overstapbordes beschikbaar. Daarnaast bieden wij als extra veiligheidsmaatregel een zelfsluitende deur als accessoire om achteruit vallen te voorkomen.

    Stevige bevestiging: Wandankers voor Kooiladders Om de kooiladder veilig aan de gevel of een hulpconstructie te bevestigen, biedt Ladder.nl diverse ankers om de kooiladder op de gewenste positie vast te zetten. De benodigde hoeveelheid wandankers varieert afhankelijk van het aantal sporten op de ladder:

    • Ladders met 4 tot 9 sporten vereisen 4 wandankers.
    • Ladders met 10 tot 15 sporten hebben 6 wandankers nodig.
    • Voor ladders met 16 tot 24 sporten raden we aan om 10 wandankers te gebruiken.

    Onthoud dat de maximale overspanning zonder ankerpunt voor een aluminium kooiladder 2.000 mm is. Deze wandankers zorgen voor een solide en veilige bevestiging, essentieel voor de stabiliteit van de kooiladder.

    Duurzaam en modulair
    Ontwerp Een kooiladder van Roossien bestaat uit standaardcomponenten die eenvoudig te vervangen zijn, omdat alle producten modulair zijn. Dit betekent dat je investeert in een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die jarenlang meegaat. Bij Ladder.nl staan we klaar om je te voorzien van hoogwaardige kooiladders en accessoires die aan al je behoeften voldoen. Ontdek onze uitgebreide selectie en zorg ervoor dat je veilig en gemakkelijk toegang hebt tot die lastig te bereiken hoogtes.

    Offerte
    Ben jij op zoek naar een kooiladder? Vraag dan nu een offerte aan.

    Offerte kooiladder

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »